Gevangenis straf na Penis Tattoo

Gevangenis straf na Penis Tattoo.

Ives Chester vroeg zijn vriend Brady Matthew of hij een Ying-Yang symbool wilde tatoeëren op zijn rug.
In plaatst daarvan tekende Brady een penis om de rug met daaronder de tekst “Ik Ben Homo”

De 2 Australische mannen  stonden over elkaar in de rechtbank. De rechter oordeelde dat Ives een nieuwe tattoo op zijn rug mocht laten plaatsen op de kosten van Brady. Om zo deze penis tattoo te kunnen verbergen. Voor dit vergrijp kreeg Brady 12 maanden.

Bron
http://www.gaysite.nl

 

Maar is het nu echt mogelijk om een tattoo te zetten op een penis?

Ja, een penis tattoo is mogelijk. Er zijn veel tattoo plaatsers die dit niet willen doen omdat ze de penis van een andere man niet in hun handen willen hebben. Natuurlijk zijn er enkele die wel een penis tattoo willen zetten ( meestal vrouwen). Maar omdat er niet veel zijn die dit willen doen is de prijs meestal dubbel zo hoog als je de zelfde tattoo zou laten plaatsen om een ander lichaamsdeel.

Hoe word deze nu eigenlijk geplaatst?

Ik sprak met een vrouwelijke tatoeage artiest die zeer veel ervaring heeft met penis tattoo ‘s. Ze maakt eerst een tekening op maat dat deze zeker mooi uit komt op de penis (= dit is zoals bij alle andere tattoo’s). Nu neemt ze de slappe penis (deze is nooit in erectie) en houd ze het vel strak en begint ze aan de tekening. Ik vroeg haar: “Waarom geen erectie dan staat het vel toch mooi strak?” zij ” Als ik met mijn naalden in een penis met een erectie zou tatoeëren zou deze man zeer hard beginnen bloeden. En een man kan nu ook geen uren een erectie houden hé ;)”.

De meeste penis tattoo ‘s zijn namen van personen ( meestal de naam van hun vriendin/liefje/vrouw…). De naam wordt meestal geschreven langs de schacht men vermijd de eikel omdat dit zeer gevoelig/pijnlijk is om te tatoeëren. Natuurlijk moet de penis groot genoeg zijn voor het tatoeëren van een penis tattoo. Dus men moet de juiste letter grote kiezen dat deze penis tattoo mooi op de penis zal uit komen.De langste naam die zij ooit had getatoeërd is 9 letters in de voornaam en 7 letters in de achter naam. Nu het leuke aan dit verhaal is dat deze man na 2 maanden terug in de tattoo winkel stond om deze tattoo te laten over tekenen door een andere tattoo omdat het uit was met dit vriendinnetje.

Een van de belangrijkste reden dat een man een penis tattoo laat plaatsen is om te bewijzen dat ze niet zullen bedriegen en trouw gaan zijn aan hun partner. Maar er word toch veel gevraagd om deze penis tattoo te over tekenen dus deze methode om trouw te blijven lijk weinig succesvol.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *