Bloemen tattoo

bloemen tattoo wordt gezet
Bloemen tattoo’s zijn er in vele soorten en maten, van daadwerkelijke bloemstukken en tribals tot losse bloemetjes met bijvoorbeeld een naam van een dierbare erbij.

Betekenis bloemen tattoo

Het eerste waar je aan denkt bij bloemen is vaak schoonheid / iets moois. En dat is dan ook vaak wat een bloemen tattoo uit moet dragen als betekenis voor de drager.

De roos is veruit de populairste bloem om te tatoeëren, dit komt natuurlijk mede doordat dit het symbool van de liefde is, en daarnaast zijn voor veel mensen de doornen van een roos ook belangrijk als betekenis.

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer bloemen, als je een oosters georiënteerde tattoo wilt nemen is natuurlijk kersenbloesem een bekende net zo als de lotus die een grote rol speelt in oosterse cultuur.

Nadat je hebt besloten welke bloem je als tattoo wilt hebben en eventueel nog in welke kleur is het tijd om te bepalen waar deze gaat komen, net als voor veel andere tatoeages is de onderrug voor vrouwen een populaire plek om een bloemen tattoo te nemen.

Maar ook de voet en enkel zijn populaire plaatsen om een bloemen tattoo te zetten. Buiten de populaire plekken, kun je natuurlijk over bloemen gebruik in een tattoo ontwerp, en naast de gebruikelijke soorten bloemen zijn er nog veel meer, kijk eens naar de eigenschappen van diverse bloemen en kijk of deze kunnen uitdragen wat jij wilt zeggen met de tattoo.

Om je op weg te helpen nog een paar voorbeelden van bloemen tatoeages:

Bloemen tattoo voorbeelden

bloemen tattoo voorbeelden -1 vrouw met bloem
bloemen tattoo op been
bloemen tatoeage
bloemen tattoo bij navel

Andere artikels:
Maori tattoo betekenis Klik op de link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *