Doodskop tattoo

Doodskop tatto: Griezelig maar toch creatief.

Hoewel vandaag de dag tatoeages steeds meer main-stream worden, is het voor veel mensen nog steeds een uiting van rebelie. Vroeger droegen vooral mensen met een slechte reputatie een tattoo en nog daarvoor waren het vooral stammen die tattoo’s hadden. Een tattoo die nog steeds vaak een negatief beeld over de drager reflecteert is de doodskop tattoo.

Als je wel eens iemand tegen gekomen bent met een doodskop tattoo, werd je wellicht wat meer op je hoede voor deze persoon, als je deze nog niet goed kende. De schedel is lang een symbool voor dood en gevaar geweest, en een van de redenen waarom mensen voor een doodskop tattoo kiezen is om stoerder over te komen.

In feite worden schedel tatoeages vaak geassocieerd met moter bendes. Meestal hebben deze motor bendes een doodskop tattoo voor andere mensen te waarschuwen dat met “hun” niet te sollen valt. Doodshoofd tattoo ‘s zijn ook zeer intrek bij jongeren om als rebel/rocker over te komen. Maar een doodskop tattoo heeft natuurlijk ook andere betekenisen. Bijvoorbeeld, als je een persoon bent die van boekken houdt zoals Hamlet van William Shakespeare, zou het kunnen dat je een doodshoofd tattoo wil als tatoeage om zo de spelen in het boek te symboliseren.

Dan heb je ook weer andere mensen die zich afvragen waarom men eigenlijk een doodskop tattoo wil laten tatoeëren op je lichaam. Is een schedel tattoo op zichzelf niet een beetje saai? Nou, niet de dag van vandaag omdat de tatoeages zo mooi ontworpen worden dat ze eigenlijk bij elke persoon mooi staat.

doodskop tattoo rug

doodskop tattoo

doodskop tattoo 2

Andere artikels:
Maori tattoo betekenis Klik op de link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *