Engel tattoo betekenis

Engel tattoo betekenis.

De Engel tattoo.

Er zijn vele redenen waarom men ervoor kiest om een engelen tattoo te laten tatoeëren. Als je aan een engel denkt, aan wat denk je dan?Bescherming , liefde? Dit is waar voor een angel tattoo staat. Het is dus niet verwonderlijk waarom mensen die een moeilijke periode hebben door gemaakt voor een engel tattoo kiezen.

Engelen zijn bedoeldt om over ons te waken, nog een andere reden waarom mensen kiezen voor een engel tattoo is als herdenking vooriemand dierbaar dat overleden is. Bijvoorbeeld als je iemand dierbaar hebt verloren is de kans groot dat je denkt dat deze een engel isdie in de hemel zit die op de aarde neerkijkt en zo over je waakt. Dus deze engelen tattoo staat symbool voor een dierbare die over jou waakt.

Misschien is u bijnaam “Engeltje” (omdat je moeder je altijd zo noemde) en zou je daarom graag een engelen tattoo willen. Of misschien ben je een religieus persoon en zou je zo Uw godsdienst willen vieren met het laten tatoeëren van een engel tattoo op je lichaam. Er zijn wel tientallen redenen om een Angel tattoo te nemen , maar nu nog uitzoeken wat de ideale plaats is voor deze engelen tattoo.

Als je als man overweegt om een engelen tattoo te laten tatoeëren is een veel gekozen plaats de borst of de bovenarm. Nog een veel voorkomende plaats voor een engel tattoo bij de man is op het onder been.

De meeste voorkomende plaats voor een engelen tattoo bij vrouwen is op de rug deze is dan meestal klein en fijn. Nog een veel voorkomende plaats is het bovenste deel van het schouderblad. Maar eigenlijk is het zo dat je de plaats van een tattoo zelf moet bepalen want voor iedereen is dit anders. Je moet je er 100% goed bij voelen want dit is voor heel je leven.

Er zijn zeer veel verschillende soorten van engel tattoo ‘s, heb je een favoriete engel zorg er voor dat je een duidelijke tekening of foto hebt dat je aan de tatoeërder kunt geven als basis voor je engelen tattoo. Natuurlijk zoals bij elke tattoo, zorg ervoor dat je een tatoeërder neemt die zeer veel ervaring heeft. Deze vind je zeker als je wat rondkijkt op het internet.

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden:

engel tattoo 3

engel tattoo 1

engel tattoo 2

Andere artikels:
Maori tattoo betekenis Klik op de link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *