Japanse tattoo betekenis

Japanse tattoo betekenis

Japanse tattoo betekenis

Een japanse tattoo heeft altijd de tattoo liefhebber geinspireerd. Dit door het mytische en krachtige tattoo ontwerp. In de Japanse culuur hebben bepaalde tekeningen een symbolische  betekenis. In dit artikel gaan we dit eens van nader bekijken.

Japanse tattoo betekenis: kersen bloesem.

Kersen bloesem tattoo staat symbool voor “leven”. Ze hebben ook wel de bijnaam “Sakura”. De mooie bloesem straalt kracht uit omdat deze tot bloei komt en overleefd in een zeer bar klimaat. De Japanse cultuur spiegeld dit met hoe het echte leven zou moeten zijn. Je zou elke dag moeten leven als of het je laaste dag is, want de dood schuilt in een klein hoekje.

Japanse tattoo betekenis: Koi vis tattoo.

Koi vis tattoo is de tweede meest populaire Japanse tattoo. Een koi vis heeft zeer felle kleuren en heeft in de Japanse cultuur een speciaale symbolische betekenis. De koi vis zijn
mythe verteld dat de koi vis opstroom zwemd tot aan een brug, poort of hemel en dan transformeerd in een draak. Dit staat symbool voor geluk,sterkte,kracht, ambitie en zelfstandig zijn. Als deze symbolen jou persoonlijkheid weergeven is een koi vis tattoo de ideeale tattoo.

Enekel Tattoo Voorbeelden

Japanse tattoo betekenis: Draken

Iedereen denkt toch aan de Japanse cultuur als men het heeft over draken. Draken hebben een zeer belangrijke plaats in de Japanse cultuur. Deze staan symbool voor vrijheid, durf, wijsheid en buintaardse krachten. Als je voor een draken tattoo kiest laat je fantasie de vrije loop en kies de juiste kleur die bij jou persoonlijkheid past.

Japanse Tattoo betekenis: Slot.

Er zijn oneindig veel Japanse tattoo ontwerpen. Als je een echt tattoo lief hebber bent dan weetje dan achter elk ontwerp een betekenis zit. Dus daarom ook bij een
Japanse tattoo kies een tattoo die het beste bij jou persoonlijkheid past.

Japanse tattoo betekenis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *