Rug tattoo

Rug tattoo betekenis

Een rug tattoo is nauwelijks zichtbaar.

Ben je er eindelijk uit dat je een tattoo wil laten tatoëren. Dan is het volgende waar je over nadenkt welk symbool of ontwerp wil ik juist als tattoo op mijn lichaam. Ben je hier over uit dan kan je gaan nadenken wat de ideaale plaats is voor deze tatoeage op jou lichaam. Een veel voorkomende plaats is de rug. Rug tattoo ‘s worden steeds maar populairder door de veelzeidigheid van deze plaats op het lichaam. Afhankelijk van de groote van de rug tattoo is het mogelijk om met deze nieuwe tatoeage te pronken of je kan deze gemakkelijk verborgen houden als je dit voor je zelf wilt houden. Een rug tattoo kan voor elke persoonlijkheid ontworpen worden omdat deze plaats juist zo veelzeidig is.

Onderrug tattoo

Dit is een plaats waar vrouwen of tiener meisjes hun rug tatoeage laten plaatsen. Deze is zeer populair omdat dit voor een horizontaal ontwerp ideaal is en omdat als je schommelt in je lichaams gewicht geen uitgerekte tatoeage krijgt op deze plaats.

Een backpiece tattoo ( = Een rug tattoo ontworpen voor over heel de oppervlakte van de rug.)

Een veel voorkomende rug tattoo is een “backpieces” dit wordt meestal door de man gekozen. Backpieces zijn rug tattoo ‘s die de volledige oppervlakte van de rug bedekken. Een backpieces tattoo is wel een zeer tijdrovende tatoeage om deze te laten plaatsen, je kan ongeveer stellen dat dit 2weken duurt met een dagelijkse sessies van 2uur. Dit wijkt ook af naargelang de complexiteit van je ontwerp. Maar ja kan aannemen als je dit echt wilt dat je extra geduldig moet zijn voor deze volledig af is.

Besluit:

Een rug is een veel gekozen plaats door de vele voordelen van deze oppervlakte, deze is groot , veelzeidig voor elk ontwerp en als je deze voor je eigen wilt houden kan je deze gemakkelijk verbergen. Dit is wel zeer tijdrovend voor deze volledig geplaatst is. Maar als je dit echt wilt mag dit geen echt probleem zijn om een rug tattoo niet te laten tatoëren.

Hier onder enekele voorbeelden.

rug tattoo

rug tattoo 1

rug tattoo 2

backpiece tattoo

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *